CTSamurai Forums

It is currently Sun Apr 05, 2020 12:48 am

All times are UTC [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: azonban a sokkal szélesebb lábakkal rendelkező
PostPosted: Thu Sep 05, 2019 1:29 am 
Offline
 Profile

Joined: Mon Sep 25, 2017 8:04 am
Posts: 91
A teljes hosszúságú Trusstic programhoz hozzáadott tényleges cipő az ipar számára nyilvánvalóan tartósan növekvő hatékonyságra szánt műanyag, valamint az összes fogékony személy számára igazán érezhető az Asics Onitsuka Tiger cipő, aki egy futó lábát sújtotta.

A tényleges külső talaj stílusa egy kicsit intenzívebb volt, mint minden napi edző számára. Ez a hosszú távú ASICS magasabb karcolású gumírozott AHAR-ból áll, amely sok kilométerre lett kialakítva, és ezt a különleges cipőt sokkal könnyebben végeztük el a különböző területeken, a könnyű, elegáns autópályák helyett, amelyet a Nimbus tizenhét vagy akár Kayano húsz kettő kiemelkedik, mert sokkal kevésbé intenzív talpú.

A valódi lábbelik jól teljesítettek, hiszen talán az extra párnázásnak anélkül kellett volna lennie, hogy kellően rugalmasak lennék, és a mi teljes tapasztalatunk volt minden egyes lába alatt. Az igazi középtalp és a külső talp összekevert, hogy a luxus és a fogadó utat minden átálláson keresztül biztosítsa az összes személyes munkám során, Asics edzőcipőkön, függetlenül attól, hogy rövid vagy akár hosszú. A tényleges kvantum 10 mm-es sarok-toe-csökkenést tartalmaz, ami lehetővé teszi számomra, hogy az utca sokkal nagyobb legyen.

A tényleges Quantum 360 a tényleges ASICS FluidFit sima tetejéből áll, amely a könnyű, mesterséges anyagokból áll, amelyek a kezdeti kezdetben megjelenő szervezetnek tűnnek, de valójában szelídek és kényelmesek, amikor a lábbelit ténylegesen felfelé vonják.

A felső nyakkendők nézete többirányú kiterjesztésű nylon felsőrésszel együtt kiterjedt megerősítésekkel a kényelmes illeszkedés tekintetében, amit felfedeztünk, hogy igazán kényelmes és sokoldalúvá válik, mivel a személyes lábamhoz rendelt. Az igazi sima nylon felsőrészek a szűk és biztonságos meccseket is szállították minden művelet során, és nincsenek semmilyen kényelmetlenség vagy akár meleg helyek Asics futócipője bármilyen kiránduláson.

Az igazi sima felső épület összehasonlítható azzal, amit a legutóbbi tizenhét Nimbus-on, valamint a Kayano-nál, az ASICS-hez viszonyítva hozott. Személyesen a tényleges lábbelik pontosan illeszkednek ahhoz, hogy a legtöbb helyen méretezzenek, azonban a sokkal szélesebb lábakkal rendelkező sportolók a közepén belül találkozhatnak egy kicsit vékonyabbal.

A tényleges hátsó sarok-tengelykapcsoló-rendszer, Converse All Star 1970s Low Cipő vagy akár a hátsó sarok-ellentámadás, a személyes lábamat biztonságosan rögzítette a helyükön, valamint az összes működési ponton belül, valamint elegendő egyensúlyt és védelmet biztosított minden művelet során, függetlenül attól, hogy milyen tájképet találtam személyesen működik. A tényleges hátsó sarok ellenkezője a vékony, műanyag fajtából áll, amely teljesen a középtalp felé nyúlik, és amelynek célja, hogy javítsa a segítséget az általános hátsó sarok kényelmével és könnyedségével, valamint az irányítással.

Csakúgy, mint számos ASICS verziót, felfedeztem a tényleges kényelmet és könnyedséget Szárítottam a Sock-bélést, hogy kényelmes és lélegzővé váljék, valami, amit az ASICS lábbelikben működtem. Olyan kényelmes volt, mint a személyes lábaim biztonságban tartása, valamint a tényleges menedzsment, amit egy napi edzőn szeretnék.


Top
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits